Ibland är livet tufft

on

Du är du och det duger

Idag har jag spenderat tid med någon som har det väldigt tufft just nu. När livet är fyllt av skräck och nedstämdhet blir man väldigt vilsen i pannkakan och vet varken ut eller in. Det är kanske just då man behöver en medmänniska som inte bara håller med utan som kan ge konkreta råd och stöd för att man ska kunna hålla näsan över ytan.

En hand behövs ibland

Hur som helst är det en person som jag bryr mig mycket om. Hon har en fantastisk potential och personlighet som bara fått åka brant  utför ett tag.  När livet känns tungt behöver man värme och omvårdnad. Kanske finns det någon i din omgivning som behöver några tröstande ord just idag?

Tack J för att du och jag kunde sitta en bit inpå natten för att skratta och filosofera om vartannat.

Kommentera