30 grader hurra eller inte?

on

Det är över trettio grader där ute och just nu 28 grader på mitt kontor för ventilationen har pajat. Man svettas ganska rejält och tänk så härligt det är. För sommaren är så kort och det gäller att njuta av varenda lilla minut sol och värme vi får eller har du redan börjat att beklaga dig över att det är för varmt? Är du en av alla som ser problemen och inte en av dom som köpt upp alla Stockholms fläktar?

Själv tycker jag det är ganska roligt att se att svenska fönster nu står på vid gavel under nätterna precis som i länder som har varma somrar. Det känns kontinentalt och faktiskt jättehärligt. Jag arbetar ju på en träningsanläggning så här gör det ingenting om man går omkring och svettas hela dagen. Träningen blir perfekt (typ i split direkt utan lång uppvärmning). Solen skiner fortfarande utanför mitt fönster och det är just sådana här dagar som en iskall öl i ett frostat glas känns helt underbart.

Livet är vad du gör det till och om du tycker värmen är för jobbig så se fram emot 8 månader kyla och vinter snart hi hi.

Kommentera