Amelias träning och nya bok

on

Nu har det snart gått 25 år sedan Amelia började träna med mig. Härom dagen uttryckte hon under vårt trevliga fikamöte att hon tycker att hon har dålig träningsdisciplin. Ett till två pass i veckan i 25 år är verkligen en utomordentligt bra disciplin. Många talar om att träna tills man ramlar omkull mer eller mindre men det är regelbundenhet och uthållighet som är hemligheten till god hälsa.

Nu har Amelia Adamo och Lotta Byqvist skrivit en trevlig och vacker bok om vandring. Lättläst och enkel men inte minst, den här handlar inte om vandringsstrapatser på liggunderlag i snålblåst och regn. Den här boken handlar om att vandringsnjuta med bra mat, sköna sängar och mycket sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.