Mega teknikhaveri

on

Jag har haft två fantastiska dagar i teknikens värd. Först fungerade inte bankappen. Sedan accepterade inte min stationära dator mitt bank ID. Lap top på plats men då kände den heller inte igen mitt bank ID. Dosa med sladd fungerade inte heller. Efter X antal turer fick jag till slut efter lite omprogramering  klart för att köra.

Så var det dags att skriva lite blogginlägg, men icke sa nicke för laptopen kunde nu inte öppna Officepaketet. Inlägget klart men då accepterade inte sidan mina Iphone bilder längre. Med andra ord, allt jag gör dagligen fungerade ”så där” igår. Jag stängde ner och gick in i terapirummet för att möta kund och då la den datorn av, aaahhhh så det blev att skriva i block.

Nu ikväll satte jag mig i lugn och ro för att skriva en rapport med deadline idag. Tjoff tjillibong så fanns inte office igen. Jag skulle ladda upp mitt dokument i Word eller Adobe men det gick ju inte. Strul strul strul men ett par timmar senare efter flera installationer och byten av lösenord fungerade det äntligen igen.

Bara att ladda upp dokumenten för än är det inte midnatt. Jo men visst, sidan där jag laddar upp det fungerar inte! Man kastas ut om och om igen. Överbelastad med andra ord. Nu har jag väntat en timme och tröttnat.

Dags att bryta ihop, stampa lite och äta kvällsmat. Kul med teknik.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.