Kinesisk Lao Peng You

on

Idag skriver jag sent för jag har varit ute med en väninna från Taiwan. Hon bor i Sverige sedan länge men vår historik går tillbaka till en tid då jag var 25 år och bodde och tränade i Taipei där hon då bodde.

Vi blev goda vänner och hon flyttade så småningom till Sverige. När vi träffas idag har hon just avslutat en internationell affärskonferens som hon är ansvarig för med över 200 deltagare. Kort sagt, hon är framgångsrik men lika ödmjuk då som nu.

Det har gått lång tid sedan vår senaste träff men det betyder ingenting. Yu Ying är en vän som jag kan ringa mitt i natten om jag behöver för som hon så klokt säger: ”vem kan bli arg om någon ringer mitt i natten, det är det ju bara vänner som gör”.

Vi insåg båda ikväll att vi givit varandra råd som fått betydelse för hela livet. Hon är en sann ”lao peng you” som alltid finns där. Jag vet inte om man kan googla på det men kanske kan man det.

By the way, man kan aldrig umgås med någon från Kina utan att äta så det gjorde vi. På bilden lite Hakka bröd med friterad tofu. Fusion från Cloud Nine.  Både jag och Yu Ying är lite både och svensk/kines så mixen gick bra.

Ja just det, fick ett gäng med råd för att råda bot mot rynkor och torr hud. Allt i naturliga ingredienser så värt att prova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.