Jag tänker inte klaga

on
Glad när solen skiner

Jo, jag vet att risken för hudcancer stiger om man är för mycket i solen men jag löser det med solskydd för jag vill vara i solen. Varmt är det och ja, jag vet att man kan få vätskeförlust, men det löser jag med att dricka mycket vatten.

Jag vet att man blir långsam och lite segare när det är varmt men det löser jag med att anpassa mig till ett lägre tempo. Man kan bli överhettad dessutom men jag hoppar i vattnet med jämna mellanrum. Det blir svårare att sova på natten självklart men då får man ha öppna fönster, sova naken och utan täcke.

SOmmar, sommar, sommar

Nu har sommaren äntligen kommit så varför klaga? Den är trots allt väldigt kort och den som älskar kylan får alldeles strax sina 7-8 månader. Det är just nu som jag kan gå ner till ”Gården” Norra Bantorget och glädjas åt att hundratals människor verkar må så bra av att kunna umgås utomhus.

Vi kan inte försäkra oss mot att något negativt händer men vi kan definitivt minska risken. Med fokus på lösningar mår vi dessutom mycket bättre än när vi stirrar oss blinda på allt vi tycker är eländigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.