2020 Träningstrender

on

Dags att kika på tio i topp för 2020 års träningstrender. På första plats allt som har Wearables det vill säga mättekniska attiraljer. God tvåa är inte förvånande HIIT (högintensiv träning) och på tredje gruppträning.Därefter kommer friviktsträning, personlig träning och ”Träning som medicin”, Sjunde plats intas av funktionell träning följt av träning för äldre och wellness coachning.

Av de som svarat utgör 18% personliga tränare vilket är lite märkligt. Man brukar inte ha partiska bedömare med i utvärderingar men men, så kan det gå till ibland. De flesta som uttalat sig är faktiskt professionella terapeuter eller tränare medan endast 11 % är studenter. Det vore spännande att se vad kunderna själva tycker är mest intressant.

Undersökningen är genomförd av ACSM och publicerad i Health & Fitness Journal

Kommentera