Nya filmer och träningsprogram

Idag har det varit filmning för min nya FB-sida (facebook.com/YvonneLinOfficial…kom inte på något roligare) hela dagen och lika roligt som alltid naturligtvis. Fem minuter om dagen var det råd jag fick av min tränare en gång i tiden och det är just därför jag gör korta fem minutersprogram för daglig träning. Ingen hets, inget tvång utan bara en trevlig sysselsättning. För den som vill höra lite rolig storytelling ligger 2-minutrarna på samma sida – de är faktiskt inledning till vart och ett av träningssnuttarna.

Varje vecka gör jag även en femton minuter lång träning. Först ut var Qigong och avspänningsövningar. Nummer två var ”stolträning” med lite annorlunda och enklare övningar. Idag blev det ett Stretchprogram som inte är publiserat ännu. Allt handlar om lugn träning – ibland lugn hårdträning för man behöver inte hetsa sig igenom ett träningspass. Faktum är att hets snarare är ett tecken på att man tappat kontrollen över sitt liv.

Träning är en del av livet – inte tvärtom.

Stolgympan

Kommentera