Nya filmer och träningsprogram

Idag har det varit filmning för min nya FB-sida (facebook.com/YvonneLinOfficial…kom inte på något roligare) hela dagen och lika roligt som alltid naturligtvis. Fem minuter om dagen var det råd jag fick av min tränare en gång i tiden och det är just därför jag gör korta fem minutersprogram för daglig träning. Ingen hets, inget tvång utan bara en trevlig sysselsättning. För den som vill höra lite rolig storytelling ligger 2-minutrarna på samma sida – de är faktiskt inledning till vart och ett av träningssnuttarna.

Varje vecka gör jag även en femton minuter lång träning. Först ut var Qigong och avspänningsövningar. Nummer två var ”stolträning” med lite annorlunda och enklare övningar. Idag blev det ett Stretchprogram som inte är publiserat ännu. Allt handlar om lugn träning – ibland lugn hårdträning för man behöver inte hetsa sig igenom ett träningspass. Faktum är att hets snarare är ett tecken på att man tappat kontrollen över sitt liv.

Träning är en del av livet – inte tvärtom.

Stolgympan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.