Lördagsboxen

on

Hade tänkt lägga upp vår lilla vinjett till veckans A-Box film på facebook yvonnelinoffical men si det gick inte. WordPress har slutat med den möjligheten så vill ni se filmen blir det instagram @yvonnelin007 istället. Hur som helst, det är lördag och då är det dags för en ny femtonminutare träning. Idag blir det del två av A-Box som började förra veckan. Hoppas att ni tycker det är kul och givande.

Annars har jag spenderat dagen med att rensa lådor och när inspirationen tog fart blev det Nathalies rum som gjordes iordning. Hon har ju varit i London i fyra år nu och det är dags att slänga ungdomsböcker och annat som hon växt ifrån. Det är märkligt hur bra det känns när man gjort något rent fysiskt och ser resultatet av jobbet man lagt ner.

Har just klivit ur badet vilket var välbehövligt efter alla dammloppor som attackerat mig. Maten är i ugnen och idag blir det pepparbiff som ska bli såååå gott. Imorgon blir det lite fys och sedan är det nog forskningsdags för både mig och maken. Men vem vet, kanske får vi inspiration till att ta tag i vindsförrådet också och varför inte. Det verkar som om väldigt många har passat på att städa i Corona tider vilket inte är någon dum idé. Det är alltför många som mår dåligt nu på grund av sorg, ovisshet inför framtiden eller ren och skär tristess.

Håll ut, det kommer en vår (eller kanske en sommar först). Gläds åt det lilla som exempelvis jag gör, fina rosor på bordet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.