Ibland är man bara låg

on

Det händer inte ofta att jag känner mig låg. En gång per år kanske men nu är det en sådan dag. Jag vet egentligen inte varför känslan kommer men det gör den. Jag är ju ganska haj på vad som felas i mat och träning som påverkar känslorna men ingenting av det är orsaken den här gången. Så man får bara ta det för vad det är och börja spekulera.

Kanske är det för att coronan drar ut på tiden? Kanske är det för att det blivit ett ”vi och dom” samhälle? Kanske är det för att jag träffat på ett par rasister? Kanske är det för att vissa människor inte bryr sig om andra än sig själva? Kanske är det för att det blivit kallare? Kanske är det för att kommunikationen inte går fram? Kanske är det för att man är trött? Kanske är det för att internet inte går tillräckligt snabbt. Eller kanske är det för att jag loggat in sju gånger med mitt lösen och inte kommer in? Eller så är det för att någon säger att man knappar in fel lösen?

Eller så är det för att man börjar oroa sig för att november kommer allt närmre. Nej, jag vet, det är för att jag ser en man som behandlar sin kvinna så illa och att jag inte räcker till för att hjälpa henne. En low kick fungerar inte på distans……

Alla talar om cheat day – dags att lansera shit day en gång per år max! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.