Så blir man glad igen

on

En heldag igår gjorde susen för humöret. Morgonträning, en god frukost med maken och sedan soffan med en tjock statistikbok (2 stycken om jag ska vara ärlig). Hur kan bli glad av detta kan man kanske undra? Svaret är enkelt, det man är intresserad av gör man gärna och jag har alltid varit intresserad av det som är svårt och utmanande. Ett konstigt karaktärsdrag kanske men jag tror att jag delar det med många som har vigt sitt liv åt idrott och tävling.

Nu blev det inte bara statistik utan en ytterligare hjälp var regnet. Det är väldigt romantiskt tycker jag och att höra regnet smattra på rutorna får mig att känna mig privilegierad som har ett varmt och mysigt hem. Dessutom ett härligt badrum med bubbelbad och doftljus som är ett enkelt sätt att må bra på. Jag har fönster i mitt badrum vilket inte är alltför vanligt i lägenheter och faktiskt en anledning till att jag drar mig för att flytta härifrån.

Idag har det varit promenad på stan igen och jag tror inte jag har promenerat så mycket i mitt liv som jag gjort under coronatiden. Nu kan jag innerstan utan och innan. Det är även första gången i mitt liv sedan jag var 14 år som jag inte rest utomlands på nio månader. Rekord! Jag saknar resandet för jag är verkligen en global medborgare i sinne och praktik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.