Kallt eller varmt – lek med den tanken

Hur i hela friden ska man klä sig när det den ena dagen är strålande sol och nästa dag regn och blåst. Tredje dagen mulet mitt emellan. Kanske är det just därför man tycker om norden. Aldrig förutsägbart och aldrig heller långtråkigt när vad som helst kan hända med vädret. Hur många gånger per dag talas det inte om väder (eller utsikten).

Men kyla är som allt anna det vill säga relativt. Som kallast är det när man kliver upp ur badkaret. Kallt inombords är ofta ett resultat av hur man tolkar sin dag eller sin upplevelse. Negativa tolkningar ger negativa känslor. En kort film ligger på min instagram yvonnelin007 för er som vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.