Bye bye Ortorexi

yvonnelin_träning_ortorexi_walkFör fyra år sedan skrev jag det här inlägget och konstaterar att den här tjejen är frisk än idag.

En fantastisk dag är en dag när man har en kund som äntligen blir fri från sin ortorexi. Idag var en sådan dag. Ett fantastiskt ögonblick, är just när personen får veta att vi nu går över helt till kompletteringsträning för elitidrott.  En ung begåvad tjej, som höll på att inte klara skolan och var fylld av ångest och tvång när hon kom till oss för ett år sedan. Hon var den som gömde sig på plan för att slippa få passningar, för att hon helt enkelt inte orkade längre.  Kroppen var slut och själen led. Dagen var fylld av regler som skulle hållas oavsett hur ont det gjorde.

yvonnelin_träning_ortorexi_happygirlIdag en sprudlande glad tjej som rest runt landet hela sommaren, äter allt, på vilken tid som helst, har inte ett uns övervikt, trivs med sin kropp och inte minst presterar hon numera på toppnivå. Nu tar min man över kompleteringsträning med elitinriktning mot hennes idrott. Det känns fantastiskt att få vara med hela resan och att kunna hålla löftet att man kan bli hur vältränad som helst, men inte innan man blivit frisk från ortorexin. Punkt.

2 kommentarer Lägg till

  1. Emelie skriver:

    Stort wow, så häftigt!

    Gilla

  2. Majken skriver:

    Åh blev helt glad i själen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.