Konsten att tänka i vackra termer

on

Vilket uppvaknande! Soluppgång utan dess like. Löpningen fick vänta till soluppgången var klar.

Godmorgon Barcelona

En del av vår inredning på Ylab kommer från en liten inredningsbutik här i Barcelona. Silverdamen i korridoren köptes här och så även Masken som sitter på väggen i reformersalen. Där finns även gitarren och musiknoterna som inhandlas vid ett senare tillfälle. Idag var vi där igen för att handla lite nya saker som kommer att behövas när vi startar ytterligare ett ylab.

Vädret var strålande så vi promenerade vidare in till stan och sedan var shoppingen igång. Jag hade äntligen tid till att köpa nya jeans, behövligt sedan länge. Det blev att par jackor dessutom och även maken fick handla en del. Vi brukar köpa våra kläder utomlands för det är då vi har tid helt enkelt.

Barcelona Gracia

Vi försöker att undvika samma ställe så det blev förvisso en Roof Top igen men inte samma som tidigare. Vi testade lite olika spanska ostar den här gången och det där med kontexten, den har betydelse för smaksinnet. Att sitta högt upp, i strålande solsken och äta ostar är ljuvligt om man bara vill tänka positivt.

Jag tänker ofta på alla med ortorexi som inte kan tillåta sig att äta spontant. Trist. Funderade även på tvångsmässig träning i morse när vi glada i hågen tog en löprunda på Diagonalen. Bara för att vi tyckte om det. Det är en konst att tänka i positiva termer men det lönar sig. Man mår helt enkelt bättre av att njuta än att skjuta sin självbild i botten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.