Ukraina insamling lördag 26 mars

Imorgon lördag 26 mars mellan 15-17 ska vi ha en insamling av olika förnödenheter till Ukraina. Redan nu har det kommit in en hel del förnödenheter. Vi samlar först och främst in varor som tandborstar, tvålar, schampo, bindor, smärtstillande, kompresser med flera hygien och medicinska småprodukter. Flera personer har även börjat att swischa olika belopp till vårt insamlingsnummer 0707 961811.

Anatoli, en av grundarna till Ylab, är från Ukraina och kommer att berätta om hur det är där och som anhörig med släkt både i Ukraina och i Moskva. Sedan blir det lite om krigets konsekvenser och trauman akut och på sikt. Vi kommer att donera pengarna direkt via ambassaden och förnödenheterna direkt till angiven uppsamlingsplats. Tryggt och säkert.

Alla som vill skänka något är välkomna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.