Fint på jobbet

yvonnelin_träning_livet_ylab_fönsteryvonnelin_träning_ylab_lobby

Det är så mycket värt att ha det fint på sin arbetsplats. Miljö påverkar mer än vad många tror även om trivsel i det stora hela handlar om mer än själva lokalen. Människa och miljö i samklang är vad som behövs för att man ska må bra. Jag är lyckligt lottad som har en arbetsplats som är vacker. Stora fönster i alla rum och träningssalar förgyller tillvaron men även konst och vackra detaljer gör sitt till. Jag har dessutom förmånen att ha fantastiska kolleger och även våra kunder står i en klass för sig; vänliga, kunniga, målmedvetna förutom att många är framgångsrika. Att hjärtat sitter på rätt plats såg vi även på vår Ukraina dag. Så många fantastiska insatser i allt från att flyga medicinsk utrustning till Warsawa i privata flygplan till att upplåt boende eller skänka ett halvt ton kött till för flyktingar.

yvonnelin_träning_ylab_refsalAtt vara rik på framgång i karriären är mycket värt men om än mer viktigt är att vara frisk och kry för att kunna resa och glädjas åt allt som livet har att erbjuda. Jag ser mitt arbete med att förbättra våra kunders hälsa och prestationsförmåga som en stor förmån. Jag gläds med varje framsteg som görs och trots mina tiotusentals timmar med träning, samtalsstöd eller undervisning har jag aldrig upplevt mitt arbete som tråkigt. Hur skulle det kunna bli det när man får skräddarsy upplägget till var och en? Varje person är unik, med sina unika egenskaper och förmågor. Det är en ynnest att få arbeta med hälsa och träning och jag längtar till vi öppnar igen på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.