Norrköping nästa

on

Just hemkommen från Norrköping där vi varit idag för att prata med byggmästaren och fastighetsägaren. Renoveringen har redan börjat och tanken är att Ylab ska kunna flytta in från och med december vilket jag och många av våra kunder ser fram emot. Vi har ju kunder i Norrköping, Linköping, Jönköping med flera närliggande städer så det ska bli riktigt roligt att för öppna Ylab där.

Bollar, Bodpod, reformers, testlabb…

Det mesta kommer att se likadant ut som i Stockholm även om anläggningen självklart är lite mindre. Men värmen och kvalitén på träning, mätningar och terapi blir lika hög. Jag kommer att berätta mer och lägga ut lite bilder så snart det börjar ta form ordentligt men fint kommer det att bli och området runtomkring är fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.