Fin invigning i Norrköping

on

Det var riktigt trevligt igår när vi invigde Ylab Norrköping officiellt. Trevliga besökare och fina presenter. Kloka gäster som kom med blommor och även vas och visst var det så att vi behövde en vas. Många var från kvarteret så klart men även några från Linköping fanns på plats. Vi visade och berättade om testerna som vi gör och även varför vi valt funktionella maskiner som kräver mer kunskap från tränarna.

Nu knyter vi nya kontakter och vår första artikel i pressen kommer på torsdag. Spännande som vanligt. Dagen har jag spenderat med att boka in wellnessanalyser och nya kunder men ikväll är det av till SPIF Judo igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.