Naturgodis attack

on

Traskade omkring i Fältöversten när jag la märke till en kvinna som verkade märkbart stressad. Hon körde barnvagnen i hög fart mellan hyllorna och stannade vid disken för olika drycker. Hon rev åt sig ett storpack dietdrycker och försvann i mängden.

Tragiskt ångestladdat

Vid kassorna dök hon upp igen och vi var färdiga med våra inköp ungefär samtidigt. Då fick jag syn på hennes blick när hon började riva i sina kassar för att få upp en mindre påse. På mindre än två minuter hade hon hävt i sig sin dietdryck och halva påsen naturgodis som var av det större slaget.

Tacka vet jag salta fiskar

Vem lurar vi när vi hetsar med att äta stående och gående och välja dietdryck för att få lov att äta mängder av naturgodis.

Den dag vi börjar ha ett kalorikonto som ska räknas av är en sorglig dag. 

Kommentera