Mingelkväll på Ylab

Ett spontant initiativ från en av våra kunder blev en trevlig och lyckad mingelkväll med kunder som är experter på obalans mellan kost och träning. Idag har uppmaningar om en hälsosam livsstil nära på gått över styr. Livsmedel klassas som ”farliga” och extrem träning med aksetisk livsstill höjs till skyarna.

För att du inte ser det betyder det inte att det inte finns

Trist är att läsa att vägledande organisationer och forskare inom ätstörningar envisas med att säga att ortorexi i kombination med träning endast är ett svenskt fenomen. Det säger något om bristen på marknadskännedom. Eller kanske brist på kommunikationskunskaper. Det mesta kan googlas idag.

Tack alla ni som kom och som tillsammans med oss på Ylab kämpar för att #Ortorexi, fixering vid ”super food” och tvångsmässig träning, ska  få ett berättigande.

Kommentera