Ortorexi hej då i horisonten

on

Det blev en härlig avslutning med den nionde kunden för dagen. K bestämde sig för att bli frisk och plöjde mark på de friskas fält.  Efter merparten av sitt liv med svår Ortorexi är kinderna numera rosiga, händer och fötter varma och hjärtat likaså.

Varje gång jag får uppleva hur en svårt sjuk medmänniska blir frisk och möter livet som det ska mötas, blir jag så tacksam för att jag fått följa med på resan. Jag önskar dig allt gott när du nu flyger iväg på nya friska äventyr. Lycka till K! Jag vet att vi kommer mötas igen men då som inspirerande förebild för andra som försöker sätta ner foten och ta hoppet över skräcken för att bli fri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.