Kroppskåta fanatiker

on

Har allt hyfs gått förlorad? Ett par på ett Spa sitter i poolen när en ung  helt okänd tjej plötsligt går fram till paret och säger till kvinnan, ”vilken fin kropp du har, jag borde börja träna mer och äta nyttigare”.

Gränslöshet utan mandat

Har världen blivit helt sjuk? Med vilken rätt går man rakt in i en människas privatliv och kränker integriteten. Man har faktiskt ingen rätt att uttrycka sig varken om det ena eller det andra gällande någon annan kropp. Definitivt inte offentligt.

Privatliv är privatliv

Vad om jag skulle gå fram till någon på krogen och säga ”oj vad du dricker mycket”. Lätt att se det absurda i detta men varför inte se hur absurt det är att övervaka andras kroppar. Förr var det bara ätstörda som bevakade och observerade. Men då handlar det om något sjukligt som kallas symtom. Vart är vi på väg när vi inte kan äta eller träna i fred utan att någon ska ha sina amatörmässiga uppfattningar om detta eller min kropp…..inte din ensak kort och gott.

Dags att lägga gurka på ögonen på övervakare, permanent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.