Ortorexi samhällets qinoa vodka och protein stånd

Protein haus & Quinoa Vodka

Överallt smyger sig informationen in att man bör koppla ihop energisubstrat med hälsa. Snart försvinner glädjen i att äta mat (inte proteinkällor) för att det är gott (inte för att man riskerar att dö i förtid) och med goda vänner (inte disciplinerat i sin ensamhet i köket).

Hur långt har det inte gått när till och med spriten följer med i hysterin.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Annie Croona skriver:

    I Göteborg har LOHILO, varumärke som säljer proteinglass, öppnat en glassbar i Brunnsparken. Bredvid har de en chinsställning, så om man klarar ett visst antal chins får man ”glassen” gratis. Vad i hela…….

  2. linyvonne skriver:

    Det är så ortorexia atletika sprids – ett budskap att man måste träna för att få äta något gott (=syndigt)

Kommentera