Ingen alkohol efter tio

on

Efter 6 dagar i sträck i en idrottsarena och idrottsby som är omringad av staket och vakter, längtar man efter en kall öl. Vi lämnade arenan och promenerade längst parkväger i riktning mot neonljusen. Ingen pub i sikte någonstans. Så till slut hittade vi en biograf, på en nedsläckt våning högst upp ovanför supermerkadon. Där fanns nachos och kall öl på fat. Vilken lycka.

Alkoholförbud

Lite shopping innan promenad hem men det blev mest några öl till och choklad. Väl i kassan frågar kassörskan om det är alkohol. ”Jag hoppas det” säger min man glatt varpå kassörskan (med en stor vakt stirrande på oss) meddelar att klockan är efter tio så någon alkohol kan vi inte köpa.

Megapromenad

Nåväl, ”vad är väl en bal på slottet” som Askungen sa. Vi började promenera hemåt bara för att inse att vaktkur nummer 3 hade stängt. Flera kilometer extra blev det innan vi hittade den vaktkur som höll öppet.

Nu är vi hemma och har stått och pratat i korridoren med laget ett tag. God natt!

Kommentera