Semifinal för Elin gick vägen

on

Ibland undrar man hur det är möjligt. Inför dagens semifinal mellan Sverige och Ukraina blir det än en gång fel på motståndarens utrustning. Hon hade inga lindor innanför handskarna vilket är ett krav. Så av med tejp och handskar och iväg utanför arenan igen. Elin fick stå och vänta på plattformen precis som Emma fått göra tidigare.

Väl tillbaka (observera att det var ett regelbrott som ska leda till diskvalificering) satte matchen igång och Elin var trögstartad. Kanske var det mina och Anatolis brutala skrik ”vakna för h-vete” och annat ociviliserat som fick fart på henne. Hon vann den första med mycket liten marginal men den andra ronden på överlgsenhet. Imorgon möter hon Kina i finalen. Den matchen går lite efter 18 svensk tid på IWUF Wushu Youtube. Blir säkert riktigt spännande.

3 kommentarer Lägg till din

 1. Anonym skriver:

  En lite konstig fråga kanske.
  Men har du varit med om att händer och ansikte (egentligen hela kroppen) svullnar vid ortorexi?

  1. linyvonne skriver:

   Ja det har jag. Hjärtat kan vara påverkat och du bör uppsöka läkare.

 2. A skriver:

  Kollat hjärtat med ultraljud och ekg så det är grönt! Tror det är hormonerna som fuckat ur i min kropp.
  Tack för svar! Du är viktig i det du gör❤️

Kommentera