Final för Sverige ikväll i Sanda

on

Ikväll är det dags för Elin att möta kinesiskan Lin Huamin. Hon är känd för att vara snabb men Elin har en god chans. Som alla sandafajters är hon mörbultad efter matcherna hon gått. Men mental styrka är en del av matchen så hon proppade i sig frukosten som smakar noll men ger energi i massor, tar det lugnt på stan och sedan är det dags att ladda för kvällen.

Vi har skrikit oss hesa redan men vi kommer att låta ikväll med. Men innan dess är det dags att packa och göra sig iordning för hemresa i morgon bitti. Finalerna slutar inte förrän vid 23 så sömnen blir kort men det är det värt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.