Sista kvällen med #Sanda laget

on

Final

Finalen blev lika tuff som väntat och Elin fick se guldet passera under näsan. Hon gjorde en riktigt bra match mot kinesiskan men när man möter Kina måste man vinna överlägset. Knock eller tillräckligt många utknuffningar från plattformen mer eller mindre. Jag kommer nog att skriva en hel del om domarfiffel och partiskhet framöver även om segern i finalen var rättvis (till slut). Hennes onda fot höll dessutom tack och lov. Det är tufft att köra hårt när kroppen är mörbultad men Elin är en ”tough cookie” som coachen säger.

Hemma igen

Men nu är jag hemma igen och sitter på mitt kontor på Ylab. Fantastiskt väder med sol och 14 grader varmt. Annat var det i iskalla Kazan där båda jag och min man blev sjuka efter två dagar. VM den här gången var minst sagt krävande. Både förarbetet och tiden i Kazan. Tack och lov för att laget bestod av fantastiska personligheter och som sig bör, alla är väldigt olika. Sista kvällen med laget firades med öl och KFC kyckling i fyra stora hinkar. Öl i massor (trots att det var förbjudet) och härligt prat om hur var och en sett på tävlingarna. Nu blir det vila från wushu fram till november då det är dags för Oslo Open.

Kommentera