Road trip Hälsa & träning i Öst och Väst

on

Sverige runt på 30 dagar

Nu är det klart för min road trip som går runt Sverige i november och december. Fem städer och tio talaruppdrag från Talarforum. Den här gången ska det handla om helhetssyn på hälsa och träning. Det är en personlig resa och reflektion från resor och boende i Kina, Beverly Hills (ja det är inte riktigt representativt för U.S.A. ) och Europa. Att synen på mat skiljer sig är kanske inte förvånande men träning är som dag och natt när man jämför olika kontinenter.

Från hets till något helt annat

Det brukar bli både skratt och betänksamheter när jag har det här föredraget som kallas Hälsa & träning i Öst och Väst.  Många tycker det är berikande att få fler perspektiv än ”träna för bantning så hårt och fort du kan”.

Kommentera