Sjuk lagom till helgen

on

Känner du igen dig? Just när man laddat upp för lite ledighet så slår virusklubban till hårt och skoningslöst. Feberfrossa till Jul är inte vad man önskar sig i julklapp men dessvärre är det många som snörvlar och yrar just nu.

Tips:

  • Ät
  • Sov
  • Klä dig för kyla
  • Tvätta händerna
  • Be sjuka att stanna hemma (från jobb, träning eller där man vistas)

Eller som min kära son sa: ”det är bäst att jag stressar upp mig lite för allt jag måste göra efter julhelgen så att jag inte blir sjuk”. Jo tack, somliga har lärt sig att stress håller våra mördarceller igång och boostar immunförsvaret om än temporärt. Inget jag rekommenderar men sånt är livet ibland.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.