Min Wushuhörna är upptagen

on

Varje morgon när jag sprungit min lilla runda brukar jag göra mina wushurutiner bredvid vattnet längs Karlbergskanalen. Men ända sedan jag kom hem från Spanien har det alltid legat någon och sovit på bänken som är alldeles framför där jag brukar träna.

I Kina hade jag inte brytt mig för där tränar alla mer eller mindre på varandra men här hemma kändes det lite för nära. Man vill ju inte heller väcka den som sover så jag har förpassat mig själv till utegymmet istället. Det går ju bra det med men det blir lite nya löv att sparka mot.

Man inser först när förutsättningarna förändras vilket vanedjur man är. Men men, snart blir det kallare och då blir nog bänken tom igen. Tills dess får jag visualisera att jag är vid Medelhavet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.