Veckan tar slut

Den här veckan har ine varit nådig. Fullt upp med resande, kundmöten, administration och anställningsintervjuer. Ylab anställer fler coacher inför tillväxt och full fart framåt. Det är roligt naturligtvis men mycket pyssel samtidigt. Roligast av allt idag, jag testade nya teman och lay out alternativ till vår hemsida och lyckades publicera en variant så att sidan såg ut som snöstorm (hi, hi). Mina arbetskamrater får stå ut med mycket.

NYA COACHER

Att anställa är alltid lika spännande för det finns så många duktiga och kompetenta människor. Men hur det än är så blir det ofta magkänslan som styr i slutändan. Det måste helt enkelt kännas bra och på Ylab är det fyra magkänslor som ska känna samma sak. Men jag tror vi har något riktigt bra på gång men vi måste plöja igenom alla intervjuer som blev många fler än vi förväntat.

JURESKOGS NYA STÄLLE

På vägen hem traskade vi förbi Jureskogs nya ställe i hörnet av Sveavägen och Tegnérgatan. Det är hamburgare i ett slags fast food upplägg i en ganska kal och minimalistisk restaurang. Men det är kvalitén i maten som han säljer och hamburgarna går inte av för hackor. Det blir definitivt en konkurrent till Flippin Burger som vi prisat i flera år.

Kommentera