En maxad avslutning på dagen

on

Idag avslutade jag och maken med att göra varsin maximal syreupptagtest på varandra. Man kan ju inte påstå att det är särskilt kul att göra det eftersom man pressar sig hårt men om man jobbar som testledare måste man även göra testerna själv emellanåt. Semestern är ju över för vår del och från och med nästa vecka är många tillbaka och då ökar testerna igen. Det är inte bara Bod Pod utan även sub max och maxtester som efterfrågas. Augusti är nästan fullbokad redan.

Ämnesomsättningstester

I höst kommer vi även göra fler ämnesomsättningstester vilket inte är så dumt för de som jojobantat eller gått på extremdieter. Det är ju viktigt att man kommer tillbaka till normal metabolism efter man varit i frivillig eller ofrivillig svält. Om du känner dig pigg på att göra tester är det bara att läsa mer via länken nedan.

Om du inte gjort maxtest, är elitmotionär eller elitidrottare är det nog bäst att börja med sub max tester. Om du vill förbättra kroppsform med kost och träning och inte har ätstörningar är metabolism och bodpod bra komplement till kostsamtal. 

https://ylab.com/fysiologiska-tester/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.