Judo Riks helg

on

Just hemkommen från en härlig Judohelg i Lindesberg – hemmaplan för Judogymnasiet. Svenska Judoförbundet arrangerade och jag och Anatoli höll föredrag som jag berättade om igår.

Ortorexi atletika kändes igen

Ortorexiföredraget föll även det väl ut och så här i efterhand får vi säga att det gjorde nytta. Flera tränare bekräftade att de hade aktiva eller nästående som uppvisar tecken på ortorexia atletika. Det här föredraget kändes speciellt eftersom judotränare verkar genuint intresserade av att försöka hjälpa sina aktiva.

Judogymnasiet imponerar

Jag blev själv imponerad av hur välorganiserat judogymnasiet verkar vara. Det märks att tränarna har både kunskap och erfarenhet och månar om sina elevers bästa. Roligt att se.

Välkomnad trots begränsad judokompetens

Nu var det ju även mer än att bara hålla föredrag. Man lyssnar ju även på andra föredragshållare. Men inte minst får man vara med och träna vilket för mig som har en begränsad träningstid med judo bakom mig (min start i kampsport en gång i tiden) kändes tacksamt. Man är ju en liten katt bland hermelinerna medan Anatoli är på hemmaplan.

Sammanfattningsvis tycker jag att träningen var rolig, judotränare toppentrevliga, middagen på kvällen urtrevlig så ett stort tack till Svenska Judoförbundet för att jag och Anatoli blev inbjudna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.