Resultat på behandling

on

Idag har vi haft internutbildning å Ylab vilket är den motivator som alla vi coacher på Ylab har. Vi djupdyker i den senaste forskningen, diskutterar och tycker till vilket är mycket berikande. Vi är coacher hela bunten men få vet att vi även har specialistutbildningar i grunden så för kunder som är på Ylab behöver man inte gå någon annanstans ifall man behöver sjukgymnastik, stresshantering eller annan hjälp. Förvisso föder en del coacher barn medan andra vandrar i naturen just nu men några av oss var med idag i alla fall. Skönt att alla helger är över nu!

Idag var speciellt eftersom vi sammanställde hela 2019 och de resultat som vi fått på kundnöjdhet och behandling. Drygt 90 procent av våra kunder ger mellan 8-10 på en tiogradig skala vilket gör oss väldigt glada. När det gäller behandlingsresultat ser det riktigt bra ut både för klassiska wellcare program och ortorexia atletika behandling.

Öl och fish & chips välförtjänt efter lång studiedag

Nu är det ju så att alla coacher har med elitidrott att göra så för oss blir de knappa tre procent som vi inte lyckas med det som hamnar i fokus. Hur kan vi göra det bättre var dagens viktigaste fråga.

Nya satsningar för 2020 med en extra kampanj där alla mätningar (VO2Max, ämnesomsättning och wellnessanalys) kostar 2020 om man anmäler sig via hemsidans kampanjerbjudande är något vi gör i år. Vi brukar aldrig ha kampanjer men nu är det nytt decennium så självklart vill vi ha något 2020 tema att komma med.

Barkäk och samtal om ditten och datten efteråt blev en trevlig avslutning som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.