24:1 diet är inne. När kommer 24:0?

on

Den som svälter blir hög på kroppens opiater och känner till sist ingen hunger. Idag hade Göteborgsposten en intervju med en man som äter en gång per dag och då runt 2500 Kcal. Fast han räknar inte kalorier säger han. Han följer vad kroppen känner menar han och den känner att den vill utesluta skräpmat.

Det började som annan fastediet i syfte att gå ner i vikt men han beslöt sig för att äta annu mer sällan enligt intervjun. Nu provar han lågkolhydratskost också som en liten förlängning på den diet med ett mål per dag som han höjer till skyarna.

Jag förstår att han ändrar näringsgrupper nu när det knappast går att äta färre måltider under ett dygn. Det går förvisso men då dör man vilket han riskerar ändå om han fortsätter på sin extrema svältdiet. Han påstår en hel del, har inga referenser och det vore en dröm att få in honom i vårt testrum så att han får visa sin optimerade ämnesomsättning med vetenskapliga mätinstrument och inte bara påsåenden i luften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.