Saknade kunder

on

Jag vet att många som tränar eller har samtalsstöd hos mig även läser min blogg så jag tar tillfället i akt att försäkra mig om att ni får den här informationen på två sätt, från Ylab och från mig personligen.

Så var det förr – snart är det dags igen fast då med lite fler coacher

Till Ylabs kunder,
Nu har det gått ett år sedan pandemin bröt ut. Vi på Ylab har klarat oss bra men vi saknar självklart många av våra kunder som håller sig i karantän. Vi hoppas att ni alla mår bra trots omständigheterna. Förhoppningsvis håller ni lite kontakt med oss indirekt via våra bloggar eller andra kanaler där vi förmedlar träningsprogram, tankvärda ord och lite information om annat trevligt. 
Under den fortsatta pandemin säger vi fortfarande nej till att komma om man varit på gym eller andra platser med mycket folk. Om man träffat någon med covid gäller 10 dagars karantän eller negativt svar på test. Som vanligt gäller spritning av händer direkt innanför dörren där vi även tar på oss munskydd. Alla coacher har munskydd och håller avstånd under träningen (då du kan ta av munskyddet om du vill). På terapi behåller vi munskyddet på. Alla coacher arbetar numera mycket utspritt på olika tider så att det är få personer samtidigt i lokalen. 
Utöver smittrisk så finns det även andra risker. Ensamhet är en sådan riskfaktor som kan göra vem som helst deprimerad. Tillhör man gruppen äldre kan även kroppen gå ner i kapacitet mer än vad som sker för unga personer. För alla er äldre som är oroliga har vi ordnat det så att man kan få komma när det är max 2 personer på de två träningsytorna. Om man vill vara helt ensam kan vi säkert lösa det. 
I annat fall kanske ni kan följa de olika 15 minutersprogram som finns på länken nedan. Varför inte lyssna lite på de korta samtalen i tillägg? Lite filosofi, fakta och tankvärda ord. Självklart finns det även möjlighet till samtalsstöd via Zoom vid behov. 

Tills vi ses igen, det kommer en vår!

Yvonne

https://www.facebook.com/yvonnelinofficial/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.