Favorit övningar

on

Man har sina favoritövningar när det gäller träning så klart och det har även jag. Planka på boll är en av dom. Eftersom jag tränat många olika saker genom året har jag många favoriter. Jag ska inte trötta ut er med alla mina kampsportsövningar som jag självfallet älskar utan dela med mig av några andra istället.

Armhävningar är fortfarande en favorit
Enbensplanka framåt/bakåt är en annan favorit

Jag valde dom här två eftersom jag brukar kombinera dom så att man gör armhävning med ett ben eller planka till armhävning. Kul variant helt enkelt.

Annars hittar ni ”Magmanglaren” och lite andra träningsvideor på min faceboksida yvonnelinofficial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.