Ping pong i huvudet

on

Det är inte alltid så lätt att fatta beslut eller hur? Det kan ta tvärstopp i starten och ta lång tid innan man har ett beslut klart. Man tänker och tänker men ibland lyser det kloka valet med sin frånvaro.

Ibland tror vi att vi analyserar när vi fortsätter att väga för- och nackdelar mot varandra och spekulera om olika möjliga utfall. Men hör och häpna, när man aldrig kommer till någon slutsats, ja då kallar vi det att man grubblar eller ältar. Ganska jobbig upplevelse.

En vanlig anledning att man inte kommer framåt är när det rationella tänkandet går stick i stäv med det emotionella. Vi förstår logiskt vad vi borde göra men känslorna tar över och då blir det lite ping pong i huvudet.

Någon klok slutsats på detta? Nej, så är det bara ibland när vi behöver tid för att komma till insikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.