En vinterdag

on

Varje år är det samma visa, oj oj oj det blev vinter. Snökaos på vägarna, tåg som inte går och burr burr burr i kylan. Idag traskade vi till Ylab som vanligt men lite kallt var det om benen om jag ska vara ärlig. Men, det blev en toppendag ändå för jag fick min tredje booster-vaccin idag. Så tre sprutor och covid borde täcka bra om man ska röra sig bland folk och inte minst om man ska resa.

Imorgon ska jag till Malmö och lag-SM i judo om det inte är snöstorm så klart. Och, inte att förglömma, om jag inte blir dålig av sprutan, hemska tanke.

Annars har dagen varit bra på Ylab. Glögg och mys inför julen kort och gott. Vi håller öppet i jul eftersom det är många som är hemma och när det gäller ortorexi så våndas många under julen. Dessutom har tydligen många på ätstörningskliniker sagt upp sig på grund av arbetsbelastning så det lär bli ännu lägre köer. En ung flicka på BUP får ett terapisamtal per 8:e vecka fick jag höra idag.

Det måste vara en superterapeut som kan fixa en så pass svårt problematik med den besöksfrekvensen. Sorgligt värre. Men, Sverige ligger näst sist i antal platser inom psykiatri och sämst när det gäller vårdplatser. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.