Ännu en kul dag på Blackebergs gymnasium

on

Igår var det naturvetarna och idag ekonomi och sam. Så spännande att se skillnaden mellan de olika grupperna. Kort sagt så var det mer siffror i den första och mer känslor i den andra och tack och lov för det. I en värld som den vi lever i behöver vi både och för att må bra så för mig var olikheterna berikande.

Kan vara en bild av 2 personer, personer som står och inomhus
Blackebergs Gymnasium

Utöver de fina ungdomarna så var det toppenlärare på plats. De var så engagerade i den här ”må bra” dagen. Extra roligt att de ville att jag skulle komma tillbaka nästa år vilket jag mer än gärna gör. För mig är det viktigt att lyssna in vad våra ungdomar tycker och vill för de ska föra världen vidare så småningom.

Underbart att man samlade in alla mobiltelefoner innan föredraget dessutom. Smärtsam upplevelse för åhörarna.

Kommentera