Aktiv semester

on

Jag är lyckligt lottad med en egen träningsanläggning, något jag haft sedan jag var 17 år gammal. Självklart tränar jag där regelbundet men aldrig på samma sätt som jag och maken tränar under våra semestrar vilket är betydligt mer.

Att tycka om sin idrott motiverar

Inte för att vi borde, måste eller förväntar oss hemska konsekvenser om vi inte tränar utan för att tränat sedan barnsben och tycker om att träna.

Anatoli i gymmet på Malta

Så nu här på Malta börjar vi dagen med en kort löprunda med två grymma backar. Efter frukost är det sola, bada och snorkla som gäller i några timmar. Innan lunch blir det även lite längor i poolen och eftermiddagen är ganska slapp. Vid 17 tiden går vi till gymmet som är riktigt bra och långt ifrån vanliga hotellgym. Det finns allt i princip.

Så ser våra dagar ut för det mesta men innehållet när vi är på gymmet varierar. Igår när jag var där stod två killar med mobiler och diskuterade övningar. Det gjorde dom så grundligt att dom inte hann igång innan jag var klar och på väg ut. Jag har förvisso nästan inga vilopauser men på riktigt, är det träning eller social samvaro?

Kommentera