Orthorexia Athletica är nu officiellt lanserat

 

ORTHOREXIA ATHLETICA

Äntligen är vår informationssida för #Ortorexi färdig. Här kan du som är drabbad, anhörig eller medicinare läsa om vad som skiljer #Ortorexia Nervosa respektive #Ortorexia Atletika åt. På Ylab arbetar vi med Ortorexi som helhet men de allra flesta, 99 % ungefär har träning med i bilden av sitt destruktiva sätt att leva.

Fixering vid nyttiga livsmedel och tvångsmässig träning.

Ett tillstånd där det sunda övergår i det ohälsosamma som regel utan att den drabbade även märker det. Uppvaknandet sker när man mår så dåligt att man inte orkar längre. Det friska inträder när man förstår att det inte är kontrollbehov utan tvång, inte stress utan ångest och inte heller utmattning utan energibrist.

Kunskapsbildning självklart

Att sprida kunskap har alltid varit mitt, min mans och vårt företag Ylabs mål. Nu har vi lanserat ett nytt begrepp för den inriktning som inkluderar träning. Hoppas att vi nu får lugn och ro för att arbeta med drabbade och slipper tjafsa om semantik och revirpink. Tack till alla er som stött och stödjer vårt arbete!

Läs mer på www.ortorexi.nu

En kommentar Lägg till din

Kommentera