Farvälfika hu hu hu

Oj hoppsan är ni här?

Vad är sannolikheten att man stöter på någon i någon av Stockholms alla butiker? Det hände idag när jag och Anatoli var i en av affärerna i Moodgallerian idag. Son med flickvän dök upp bakom knuten vilket passade mer än fantastiskt bra eftersom båda tjejerna skulle möta upp för fika alldeles strax.

Sista fikat innan avgång

Så det blev ytterligare en familjefika på johan & nyström på Norrlandsgatan innan vi begav oss hemåt för att åka till Arlanda. Än en gång åker Nathalie tillbaka till London och sina studier i politisk teori. Nästa gång vi ses får bli i sommar någon gång.

För mig och familjen var det bara en vanlig dag med fika på stan och medan vi sitter där tänker jag på en av Ylabs kunder som gick ut med vänner igår och har haft ångest sedan dess. Hur lång tid ska det ta innan allmänheten förstår att skräckpropagande om olika livsmedels skadliga effekter kan leda till psykisk ohälsa som är långt mer allvarligt än ett par kilos övervikt.

Kommentera