Nytt och varmt på Ylab

on

Varje sommar trixar och fixar vi på Ylab och så även i år. Det ska kännas bra att komma tillbaka och träna igen för alla motionärer, rehabbare eller elitidrottare. Vi möblerar om i vanlig god ordning men vi har även lite uppgradering och nyheter när det gäller vår testutrustning. Mer information kommer.

Fortfarande varmt som attan men ingenting i jämförelse när jag tränade inför ett VM i sanda på Hawaii en gång. Vi tränade med avstängd ventilation i två timmarspass med mössa, vantar och täckjackor. Helt galet i många perspektiv men vi primades med att tåla värme som inga andra och för min del gick det bra för jag vann ju det året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.