Morgonrutiner vid Karlbergskanalen

on
Samma rutiner varje dag

När jag går upp tidigt och springer längst Karlbergskanalen ligger ett tjugotal änder i vattenbrynet med huvudena djupt nedborrade. De sover och utan att jag reflekterar över vad jag gör springer jag lite tystare förbi för att inte väcka dom.Men en morgon som idag sprang jag efter sju. Nu hade mina änder vaknat och var i full färd med sina morgonbestyr. De satt fortfarande på rad och använde vattnet för att putsa sina vingar.

YES – min plats är min igen

Lyckan var fullständig när min wushuhörna var ledig igen. Endast ett kinesiskt par stod och beskådade vattnet. Då var det naturligtvis inget problem att göra mina kinesiska wushurutiner. Dom undrade knappast vad jag höll på med. Att en katt eller hund tar en tupplur när jag tränar är bara trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.