Vilken rivig dag

Efter träningen och frukost åkte jag och Anatoli till bensinmacken för att hämta en lastbil som vi hyrt för dagen. Sedan bar det iväg till Ylab där en glad man väntade. Glad för att han fick två spinningcyklar av oss som hans fru skulle använda. Sedan fortlöpte allt i en rasande fart för vi är effektiva när vi vill min man och jag.

Bära ut och lasta in MASKINER

Packa, bära, lasta, packa, bära, lasta i någon timme vilket är en fantastisk träning. Biceps bryr sig inte om vilken typ av skrot man lyfter utan bara att det är tungt och man lyfter tillräckligt många gånger. Det gjorde vi. Naturligtvis började det regna när vi skulle lasta upp alla reformrar och combistolar på kärran men vad gör det när man är glad och jobbar ihop med sin man. Jag älskar regn för övrigt.

Lasta ur och lasta in SKROT

Så bar det iväg till lagret och varför nöja sig med att fylla på med mer saker när man har tusen prylar där redan som det är? Så vi bestämde oss för att tömma halva förrådet och kasta sådant som vi ändå inte använder. Sagt och gjort, femtio olika gamla möbler av alla dess slag (tungt som attan) åkte in i den nu tomma lastbilen. Full fart till återvinningscentralen för visst är man en god samhällsmedborgare. Sortering av metall, trä, plast, lysrör och allt möjligt annat. Mitt skräp är ju trots allt mitt. Så jag kan varmt rekommendera att städa, tömma lager, lasta med mera som en mycket bra träningsform för både kropp och själ.

Vilken underbar träningsdag!!

Kommentera