Hur vill du leva ditt liv?

on

Livet rullar på . Eller är det kanske så att dagarna swishar förbi? Har du hunnit att tvätta, träna, jobba, stääda och allt det där nyttiga som man måste göra?  Är det verkligen så viktigt som vi tror eller missar vi väsentliga saker när vi rusar på?

VÅGA ÄNDRA DIN TILLVARO

Jag tror att det är viktigt att stanna upp och fundera över vad man egentligen vill göra med sitt liv. Vad skänker mening och tillfredsställelse just för dig. Om jag vantrivs på jobbet bör jag kanske byta arbetsplats. Om jag inte trivs med mitt yrke är det kanske dags att byta profession. Man ska inte vara rädd för att ändra inriktning om man tycker att livet är ensidigt och lite tråkigt. Det finns spännande saker att göra där ute.

Studier visar att kvinnor byter män oftare än de byter bank. Något att fundera över. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.