Rätt eller fel åsikt

on

Kan en åsikt bli rätt eller fel? Inte enligt min mening för det är en personlig uppfattning och ingenting annat. Så varför käbblar så många för att vinna i sak och det egentligen inte är en sakfråga som man diskuterar?

Perspektiv berikar

Det här med perspektiv verkar ibland komma i skymundan vilket är synd. Det är ju trots allt grundläggande för den som vill lära sig något av de människor som man möter. För vad lär man sig när man bara omger sig med jasägare och personer som tycker exakt likadant? Inte mycket troligtvis.

Annorlunda är inspirerande

Det finns så mycket att se i världen som inte är som lilla Svedala. Det finns så många människor som inte alls är som jag vilket är tur. En vän sa att jag far fram som en tornado och det vore inte så bra med för många vildhjärnor. Tack och lov för att det finns motsatser. Yin & Yang – perfekt matchning. Jag och min man, vi passar som lego för han är lugnet efter stormen.

Ylab wellcare – när du vill må bättre

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.