Västra Götalands Region Talaruppdrag

on

Vilket härligt gäng det var som jag fick glädjen att föreläsa för idag i Göteborg. Ett hundratal hälsoinspiratörer så ingen behövde motiveras till att tycka att mat och motion är viktiga komponenter för ett hälsosamt och rikt liv.

INSPIRATION I FOKUS

Det blev en personlig resa från Kina till USA, Sovjet och gamla Svedala för att beskriva olika perspektiv på Balans. Min vana trogen blev det tai chi för hela gruppen och här vilade det inga ledsamheter. Alla hängde på precis som M-magasins Mallisgäng förra veckan.

BRA FÖREDRAGSHÅLLARE I HÄLSOPSYKOLOGI

Efter mig talade Magnus Lindwall – professor i hälsopsykologi så jag stannade och lyssnade på honom. Blev mycket glatt överraskad för han var precis så tydlig och faktabaserad som man kan önska. Han talade dessutom positivt om min favoritteori inom Motivationspsykologi; Deci & Ryans Self Determination Theory.

Så nu när jag sitter på tåget kan jag bara säga att det blev en toppendag i ett soligt Göteborg med så trevliga arrangörer från VGR.

Om du inte kan följa mig här; följ mig på Twitter eller Instagram

 

En kommentar Lägg till

  1. Carina skriver:

    Fantastisk föreläsning av dig idag -tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.