Jakten på Balans

on

Jakten på balans är vad jag ska föreläsa om imorgon i Göteborg. Sitter just nu på tåget på väg dit. Balans har många definitioner, perspektiv och tolkningar. Föreläsningen är för Västra Götalands Landsting så utgångspunkt är hälsa.

Synen på balans skiljer sig i Öst och Väst så jag kommer att beröra båda perspektiven har jag tänkt. För mitt personliga holistiska synsätt är det toppen att få prata Öst/Väst men även teori/praktik. Tack Skills Partner Talarbyrå för uppdraget! Balans kost, träning och livet är på ingående, tuff, tuff, tuff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.